Author Topic: Затваряне на Купува/Продава секцията за неопределено време  (Read 185 times)

atanas

  • Administrator
  • Connoisseur Member
  • *****
  • Drams: +46/-1
    • Whisky Experience Bulgaria
Някои вече са видели, че вече не може да се добавят нови теми в секцията за купува/продава. Това е наложено от промени в закона за акцизите и безмитните складове, в които има определени рестрикции по отношение на обявите за алкохол. Разбира се, всичко в нашата държава се прави заради малкото калпави хора, които всячески се опитват да "прецакат" системата, вместо да се правят условия за успешното развитие на бизнеса.
Промените обаче, са достатъчно неясни и обявите във форума лесно могат да бъдат интерпретирани като нарушение на закона, а аз като администратор на форума ще бъда отговорен. За да си спестя малоумни разправии с контролните органи, предпочитам превантивно да спра обявите. Оставил съм ги да се виждат, защото може да се окаже полезна информация за някой, но не би трябвало да може да се добавят нови (ако може свиркайте, че да го оправя :) )
Ако излезе ясно тълкувание по отношение на подобни на нашите обяви, което да позволява тяхното публикуване - тогава пак ще отворя тази секция на форума.
Поздрави
Наско

Ако някой се чуди какво да ми подари за рождения ден, ето няколко идеи :):
http://whiskybase.com/wishlist.php?userviewid=3818