• Welcome to Whisky Forum Bulgaria. Please login or sign up.
 

Честита 2020

Started by Evgeni, 09, January, 2020, 10:42:29

Previous topic - Next topic

Evgeni

Форума явно отива към "затваряне" щом мина толкова време от Новата година, а няма кой да ни честити нейното настъпване!
Честита Нова година! Нека 2020 ни донесе здраве, щастие, късмет, повече усмивки и повече поводи за срещи, и приятни изживявания на тема "водата на живота"! И специално на нас, любителите на уискито да носи повече разнообразие, по-високо качество и по-ниски цени!

Sirakoff

ЧНГ и от мен! Живи и здрави!
Форумът май вече няма такава посещаемост, а и разни фесбук групи и т.н. май станаха по-удобни за споделяне на впечатления и размяна.

Evgeni

За "затварянето" се шегувах, разбира се.
Форумът си е "тежка" форма на комуникация и въобще не може, а не е и нужно да се сравнява и съревновава с доста по-мобилните, и гъвкави средства за комуникация и размяна на информация, като Фейсбук и тям подобни. Той, обаче, има заслужено право на "живот" и съществуване, защото е място за сериозна и полезна за уиски феновете информация. И нещо повече, книжовния начин на поднасянето на тази информация, въобще не е за пренебрегване. Наистина регистрираните потребители не се увеличаваме, а и не сме много активни, освен най-отдадените ентусиасти, които сме не повече от 10 човека, но забележете колко нерегистрирани потребители посещават форума и черпят информация, и познания от него. Всички теми, които сме обсъждали си стоят като книга и всеки прохождащ уиски ентусиаст може да я отвори и да прочете това, което го интересува.
Нашият уиски форум спокойно може да бъде наречен уиски институция и съм убеден, че няма любител на уискито в България, който поне веднъж да не го е посещавал и да не е чел от него.