Author Topic: Бърбън  (Read 620 times)

Izmamnica

  • Active members
  • Aficionado Member
  • *****
  • Drams: +14/-0
Бърбън
« on: 22, December, 2014, 16:59:54 »
Бих искала да отворя тема за бърбъна. >:D dram
 За производството, разновидностите и за всички, които го пият и откриват с удоволствие. Тук някои от нас могат да отговарят доста добре на въпроси за тази уиски разновидност, както и да се учим :)

 Досега в нашите обсъждания често сме се шегували с бърбъните.
 Бърбънът  е уиски.  dram Но не всяко уиски е бърбън :)

 Бърбънът, както се вижда във филмчето по долу, е напитка, произвеждана  с много любов, посвещение и страст. Това е и уискито преживяло най-много „гонения” ...като днес е в БУМ!

Фред  Ной, правнукът  на Джим Бийм, признава, че е второто дете на баща си. Първото е дестилерията. На масата в тяхната кухня са подбирани  и тествани всички техни продукти. Да, може би защото имах удоволствието да  прекарам незабравимо  време с него, когато разказва за това което са правили с бърбъна по време на последните дни на баща му усещам вълнението и любовта им. Неподправени, силни!

Начинът по който дестилериите са си помагали за да я има всяка една от тях...

Да преодолееш сценична треска за да говориш за уискито си и след това  да не може да те спрат Тук сме все хора със страст и знаем за какво става дума :) :)..

Мисля, че  зачекнах над 5 теми заради които всеки почитател на уиски културата би се заинтересувал. А какво за Moonshine ?

Приятно гледане:


http://www.ket.org/promos/kentucky/meet-folks-make-bourbon/

« Last Edit: 22, December, 2014, 23:23:39 by Izmamnica »